Friluftskläder

Som jag säkert nämnt så är jag scoutledare. Vi är ute hyffsat mycket ffa på våren och lite på hösten. Sedan är det 2 hajker per år och kanske ett sommarläger.
För mig är det viktigt att ha ett par bra byxor som sitter skönt, hyffsat billiga, bra passform samt är smidiga att röra sig i även om man måste dra på sig ett par regnbyxor.
Jag hittade ett par byxor för ett år sedan som jag tyckte om. Men de kändes lite stora...
 
För några månader sedan började Fritidsfabriken dyka upp i mitt reklamflöde på Facebook. Först ignorerade jag det men när den la sig som förslag på sidor som kunde passa mig kunde jag inte låta bli att läsa folks kommentarer
* sköna byxor
* bra passform
* älskar dem
osv
 
Jahopp, det vara bara att gilla deras Facebook sidan och så klicka vidare till webshopen. Massor med byxor i mängde med färger och modeller. Det dröjde till januari i år innan jag klickade hem ett par byxor, haha.
Det blev ett par blå byxor i modellen Nordwand pants. Den färgen passade bäst ihop med min scoutskjorta som har en konstig petroleum färg... Byxorna är lite långa för mig men det är alla byxor jag köper ;) I övrigt sitter de perfekt. Så bara för det beställde jag ett par röda idag, hahaha.
Bilderna är lånade från Friluftsfabrikens webshop.

Letar Ni efter ett par snygga, prisvärda byxor? Besök Fritidsfabriken.se samt deras Facebook
 
 

Kommentera här: