Melodifestivalen 2013, del 3

Hoppasan! Hade nästan glömt bort att skriva om del 3, hehe.
Nåväl.
 
Nu var det Skellefteås dax att visa upp sig.
Gina & Danny blir bättre & bättre för varje gång. Danny visar sig inte lika osäker längre.
Men inledningen denna gång var töntig & ett onödigt inslag. Gina var i Italien för att ta reda på varför Loreen inte fick några röster från just Italien.... suck.
 
1. Eddie Razaz: En till sång & danslåt som borde haft ett headset... Dock en bra låt. Men... han blev bara 6:a. kanske tyckte tittarna att det räckte med David Lindgren i finalen & Anton Ewald i andra chansen?
 
2: Elin Petersson: helt okänd singer-songwriter som tydligen kom till Melodifestivalen via allmänhetens val. Tyckte låten & framförandet var tråkigt. Hon kom sist...
 
3. Ravaillacs: Ytterligare ett bidrag på svenska. Denna grupp bestod av 4 rutinerade gubbar, Tommy Körberg, Mats Ronander, Claes Malmberg & Johan Rabéus. En låt som klistrar sig fast på hjärna. Tydligen gick den hem för de gick hela vägen till finalen. Sicken skräll!
 
4. Amanda Fondell: Tjejen som vann Idol 2011. Men njae detta var inte hennes bästa uppträdande. Sjöng på en överdriven svengelska,  ibland i en konstig falsett.... Saknade hennes raspiga röst. Hon blev 7:a
 
5:. Martin Rolinski: Sångaren i gruppen BWO (tävlade -06 & -07). Men oj vad lik Modern Talking låten var. Förutom det var låten mycket bra.
 
6. Carliné af Ugglas: Sveriges svar på Janis Joplin. Hon har en speciell röst. Valde åter igen att sjunga på svenska. Låten var helt ok.
 
7. State of Drama: Helt okända för mig. Vann Metro on stage 2012. Är detta en hårdrocksgrupp? För låten kändes som en powerballad... Gick iallafall direkt till final
 
8. Janet Leon: Har varet med i Made of Sweden. Ett program som Anders Bagge, Laila Bagge mfl hade.... En bra röst men det räckte inte mot gubbarna i Ravaillacs. Hon blev 5:a
 
Mellanakten bestod av ett dansnummer med influenser från 40 talet. Till sin hjälp hade de dansarna Karl Dyall & Rennie Mirro.
Det utslagna bidraget kom från gruppen Bizex, ett lokalt dansband från Skellefteå. Helt jäkla underbara :D